Lipunmyynti alkaa 12. syyskuuta 2017.

Maailman menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! tuotetaan nyt ensimmäistä kertaa suomenkielisenä. Käsikirjoitus ja kaikki laulut on käännetty suomeksi. Etsimme esiintyjiksi Suomen parhaita näyttelijöitä, laulajia ja tanssijoita ja MAMMA MIA! saa ensi-iltansa perjantaina 4. toukokuuta upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa ja tuotantoa esitetään rajoitetun ajan keväällä 2018. Suomalaisille avautuu siis keväällä 2018 ainutkertainen mahdollisuus kokea maailmanluokan huippumusikaali MAMMA MIA! Suomen suurimmassa teatterissa omalla äidinkielellään.

 

MAMMA MIA! musikaali-ilmiönä

Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut MAMMA MIA! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Musikaali sai maailmanensi-iltansa Lontoossa huhtikuussa 1999 ja sen jälkeen esitys on niittänyt mainetta kaikkialla maailmassa. MAMMA MIA! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin. Musikaalia on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! esitettiin Suomessa 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa ja nyt on vuorossa suomenkielisen suurtuotanto. Lontoosta tuleva taiteellinen ryhmä tulee siis nyt takaisin Helsinkiin luodakseen uuden kansainvälisen huipputuotannon.

 

MAMMA MIA! -musikaalin ensi-illassa avataan myös upouusi Messukeskus Amfi -teatteri. Messukeskus Amfi -teatteri debytoi Suomen suurimpana musikaaliteatterina joka tarjoamme upealle musikaalille sen ansaitsemat musiikkiteatteripuitteet hienoine pito- ja oheispalveluineen. Messukeskus Amfi -teatterissa tullaan tulevina vuosina esittämään suomalaiselle yleisölle maailmankuuluja kansainvälisiä musikaaleja.